Továbbfejlődik az MKB Consulting

Az MKB Consulting – építve arra, hogy a hazai vállalkozások egyre tudatosabban vesznek igénybe saját fejlődésük biztosításához tanácsadási szolgáltatásokat – az elmúlt öt évben a nagyvállalatoknak, felsőoktatási intézményeknek és kkv-knak az egyik legkomolyabb partnerévé vált pályázati tanácsadási és egyéb forrásbevonási kérdésekben.

A pályázati tanácsadási terület gyors megerősödését követően 2019-től jelentősen bővült az MKB Consulting (MKBC) szolgáltatási portfóliója, így a stratégiai tanácsadási területek immár magukba foglalják a digitális folyamatoptimalizációt, a városfejlesztési alapok és kockázatitőke-alapok felállítását, valamint egyéb támogatáspolitikai területeket is.

A társaság eddigi eredményei és növekedési stratégiája egyaránt megkövetelte tehát, hogy a tulajdonosok az MKB Consultingot a jövőbeni fejlődési pályájára figyelemmel zártkörűen működő részvénytarsággá alakítsák, így a társaság 2020. július 1-jétől MKB Consulting Zrt. néven folytatja működését. A társaságnak a megváltozott cégformában továbbra is az MKB Bank Nyrt. az első számú tulajdonosa és partnere.

Fontos továbbá, hogy az MKBC a 2021-27-es uniós támogatási ciklusra már ebben az új formában készül, és komplex tanácsadási portfólióval áll vállalati, államigazgatási és felsőoktatási ügyfelei rendelkezésére.


Budapest, 2020. július 1.

Bővebb információk: sajto@mkb.hu