K+F támogatások 2020-ban workshop – Jelentkezés
Program

2020-ban még számos hazai- és uniós támogatási forrás várható a vállalkozások K+F és innovációs fejlesztéseihez kapcsolódóan.

Szeretnénk közösen áttekinteni ügyfeleinkkel az előttünk álló időszak pályázati konstrukcióit és gyakorlati ismereteket átadni a projektek tervezéséhez kapcsolódóan.

A részvétel MKB Consulting ügyfelek számára díjmentes. A workshop lehetőséget ad arra is, hogy ügyfeleinket meghívjuk egy finom kávéra az új irodánkban a Science Parkban.

Kérjük, 2020 február 17-ig a lenti űrlapon legyenek kedvesek jelezni, hogy hány résztvevőt várhatunk az Önök vállalkozása részéről.

Jelentkezési űrlap

Helyszín:
MKB Consulting, Science Park
1117 Budapest, Irinyi József u. 4-20 B.ép III.

Regisztráció: 12:30–13:00-ig

Kezdés-befejezés:
2020. február 20.
13:00-15:00

    +1 vendéget hozok magammal a képzésre (opcionális)

    Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvény ideje alatt az Általános Adatvédelmi Tájékoztató c. kiadványunkban foglaltaknak megfelelően a résztvevőkről fénykép- és videófelvételeket készítünk, melyeket kiadványainkban, valamint internetes oldalunkon promóciós célból szeretnénk felhasználni. Kérjük Önöket, hogy amennyiben nem kívánnak hozzájárulni a személyükről készült fénykép- és videófelvételek Adatvédelmi Tájékoztató szerinti felhasználásához, úgy erre vonatkozó kifogásukat 2020.01.12-ig legyenek kedvesek írásban jelezni felénk.