Az MKB Consulting jól ismert és elismert munkáltató a magyar tanácsadói piacon.

Bővülő ügyfélkörünk és egyre növekvő üzleti lehetőségeink révén számos területen nyílnak érdekes és változatos munkakörök pályázatkészítéssel, projektmenedzsmenttel, üzleti elemzéssel, értékesítéssel, folyamatmenedzsmenttel és egyéb üzletviteli tanácsadással kapcsolatos területeken.

Téged keresünk, ha egyéniségeddel, tudásoddal és tenni akarásoddal elkötelezetten hozzá kívánsz járulni ügyfeleink sikeréhez, ezáltal az MKB Consulting sikeréhez is.

Agilis és innovatív működésünk nem szab határt karriercéljaidnak – fejlődésedet tapasztalt szakértőkből álló csapatban támogatjuk.

Összefoglalva: stabil munkahelyet, izgalmas feladatokat, erős csapatmunkát és versenyképes fizetést ajánlunk.

Legyünk sikeresek együtt!

Tekintsd meg aktuális álláslehetőségeinket!
Ha érdekel az álláslehetőség, küldd be pályázatodat! Ha ismerősöd is alkalmas lehet, ajánld neki is a pozíciót!

Nyitott pozíciók


Mersits-Szatmári Zsófia
HR vezető

A megszerzett tudásom és tapasztalataim alapján HR vezetőként segítem az MKBC csapatát mind emberi, mind vállalati célok tekintetében.

A munka világában pályaorientációm kezdetétől fogva, több, mint 15 éve kizárólag emberi erőforrás területen tevékenykedem, a munkaerő igény felmerülésétől kezdve, a munkavállaló karrier útján keresztül, a teljes köztes HR folyamatok tekintetében.

Toborzással és nyitott pozíciókkal kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal.

Elérhetőség: mersits-szatmari.zsofia@mkbconsulting.hu


Kapcsolódó híreink

HR Fest 2021

2021 október 21-én megrendezésre került a HR szakma egyik kiemelt eseménye a HR Fest, amelynek az Akvárium Klub adott helyszínt. Számunkra kiemelten fontos, hogy folyamatosan fejlesszük, képezzük és támogassuk Kollégáink. Ebből kifolyólag természetesen az MKB Consulting Zrt. HR csapata is képviseltette magát ezen a rangos eseményen, ahol adatokról, technológiákról, diverzitásról, talent poolokról volt szó és hogy hogyan működjünk még jobban az új hybrid munkakörnyezetben is.


MKBC Bowling Party

Az ősszel együtt a hideg, esős idő is beköszöntött, ám az MKBC csapat kedvét ez sem tudta elvenni a közös élményszerzéstől. Megrendezésre került az első MKBC Bowling Party, ahol 4-5 fős csapatokban mérhették össze a Kollégák a bowling tudásukat. Szoros verseny alakult ki a csapatok között és sok esetben hangos nevetésbe torkolló versengés mellett, végül az egyéni rangsor is kialakult. A programnak helyszínt adó NOVOTEL szálló gondoskodott a kellemes italokról és snackekről, melyet ezúton is köszönünk, és reméljük nemsokára ismét ellátogathatunk hozzájuk.


MKBC Piknik

Az MKB Consulting az irodai környezetbe való visszatérés elősegítése céljából számos munkavállalói élményprogramot vezetett be. Az egyik ilyen program a 2021-es év első MKBC Piknik megrendezésével valósult meg.
Az esemény oldott és vidám hangulatban telt a Kopaszi-Gáton, ahol a kollégák közös játékokban és feladatokban vehettek részt. Mindezt megfűszerezte az otthonról hozott finom ételek és italok közös elfogyasztása, a kellemes zene és a napsugaras, nyári idő.