Célunk, hogy minél teljesebb pályázati tanácsadási szolgáltatást nyújtsunk az agrár- és vidékfejlesztés, valamint az élelmiszeripar területén működő ügyfeleink számára.

Hogyan segítünk ügyfeleinknek?

Környezetvédelmi, energetikai, városfejlesztési és kiemelten a szántóföldi és kertészeti öntözésfejlesztés, valamint a precíziós gazdálkodás területén támogatjuk ügyfeleinket az alábbi területeken:

  • forrásszerzés – vissza nem térítendő támogatások és hitelkonstrukciók
  • projekttervezés innovációs és technológia fejlesztések kapcsán
  • projektmenedzsment-tanácsadás a nyertes pályázatok megvalósítása során

Saját innovációnk, az ÖNTÖZÉS +

A szántóföldi és kertészeti öntözéses pályázatokra új terméket alakítottunk ki ÖNTÖZÉS+ elnevezéssel, amelyben mindent egyben kínálunk.

Az ÖNTÖZÉS + keretében a tervezés és engedélyezés, a javasolt technológia, a pályázatírás és a banki finanszírozás egyszerre, egy csomagban érhető el.

A 2014-2020-as programidőszakban közel 7 milliárd forint vidékfejlesztési támogatás elnyeréséhez segítettük hozzá az agrárium területén gazdálkodókat. A vidékfejlesztés érdekében tett ez irányú szakmai tevékenységünket újonnan kidolgozott komplex termékekkel kívánjuk tovább erősíteni a 2021-2027-es pályázati ciklus során.

Agrár szakterületi bemutatkozó anyagunk innen tölthető le: letöltés

Minősítő tanúsítvány

Az MKB Consulting projektmenedzselési és pénzügyi tanácsadás témakörben rendelkezik az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.-nek a Magyar Multi Program keretében kiadott minősítő tanúsítványával.